Achternaam BetilleMeer weten over de achternaam Betille is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betille in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betille leven.

De Betille achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betille, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betille zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betille

Bekijk kaart van de achternaam Betille

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betille ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betille draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betille die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betille vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betille zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betille onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betille in de wereld

 1. Thailand Thailand (57)
 2. Frankrijk Frankrijk (56)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betille hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betille in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betille de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betille een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betille. Dit komt doordat de achternaam Betille vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betille stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betille.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betille, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betille, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betille met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betilla
 2. Bataille
 3. Batalle
 4. Batelle
 5. Batlle
 6. Betall
 7. Betelli
 8. Bettle
 9. Betwill
 10. Botill
 11. Botillo
 12. Butelle
 13. Bedillo
 14. Botelle
 15. Bedilla
 16. Batilly
 17. Betalli
 18. Badalle
 19. Badilla
 20. Badillo
 21. Batall
 22. Batalla
 23. Batell
 24. Batelli
 25. Bathle
 26. Batle
 27. Batllo
 28. Battaille
 29. Battelle
 30. Battle
 31. Beadle
 32. Bedell
 33. Bediola
 34. Bedle
 35. Bedoll
 36. Bedolla
 37. Beedle
 38. Beetle
 39. Beteley
 40. Betelu