Achternaam BettleMeer weten over de achternaam Bettle is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettle in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettle leven.

De Bettle achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettle, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettle zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettle

Bekijk kaart van de achternaam Bettle

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettle ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettle draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettle die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettle vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettle zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettle onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettle in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (207)
 2. Canada Canada (164)
 3. Engeland Engeland (154)
 4. Australië Australië (65)
 5. Frankrijk Frankrijk (38)
 6. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (37)
 7. Duitsland Duitsland (31)
 8. Kroatië Kroatië (5)
 9. Afghanistan Afghanistan (1)
 10. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 11. Brunei Brunei (1)
 12. Brazilië Brazilië (1)
 13. Zwitserland Zwitserland (1)
 14. India India (1)
 15. Nepal Nepal (1)
 16. Rusland Rusland (1)
 17. Taiwan Taiwan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettle hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettle in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettle de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettle een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bettle enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettle. Dit komt doordat de achternaam Bettle vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bettle hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettle maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bettle veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bettle, zoals we kunnen zien.

 1. Battle
 2. Beetle
 3. Bittle
 4. Bottle
 5. Buttle
 6. Beatle
 7. Bettley
 8. Bathle
 9. Batle
 10. Batlle
 11. Battley
 12. Beadle
 13. Beatley
 14. Bedle
 15. Beedle
 16. Beetley
 17. Betall
 18. Beteley
 19. Betelu
 20. Bethley
 21. Betley
 22. Bootle
 23. Bottley
 24. Butle
 25. Bettoli
 26. Betille
 27. Batal
 28. Batall
 29. Batalle
 30. Batel
 31. Batell
 32. Batelle
 33. Batla
 34. Batley
 35. Batllo
 36. Battaile
 37. Battel
 38. Batteley
 39. Battell
 40. Battelle