Achternaam BetondoMeer weten over de achternaam Betondo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betondo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betondo leven.

De Betondo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betondo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betondo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betondo

Bekijk kaart van de achternaam Betondo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betondo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betondo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betondo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betondo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betondo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betondo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betondo in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (17)
 2. Kameroen Kameroen (2)
 3. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 4. Spanje Spanje (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betondo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betondo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betondo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betondo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betondo hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betondo maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bitondo
 2. Bidondo
 3. Botondi
 4. Bitonto
 5. Bedendo
 6. Bitondi
 7. Betend
 8. Bitonti
 9. Butanda
 10. Botende
 11. Batunda
 12. Bettendorf
 13. Bidanda
 14. Botondini
 15. Batantou
 16. Batanete
 17. Battant
 18. Bedient
 19. Bettendorff
 20. Bodendorf
 21. Boutenet
 22. Boutonnat
 23. Bittante
 24. Battendier
 25. Baudenet
 26. Baudinet
 27. Baudinot
 28. Beaudinet
 29. Bodendick
 30. Boitnott
 31. Boudinot
 32. Boudount
 33. Baudonnet
 34. Bedianidze
 35. Bodeant
 36. Boudinet
 37. Baudonete
 38. Buitendijk
 39. Bettinotti
 40. Bidmead