Achternaam BetoniaMeer weten over de achternaam Betonia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betonia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betonia leven.

De Betonia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betonia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betonia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betonia

Bekijk kaart van de achternaam Betonia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betonia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betonia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betonia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betonia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betonia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betonia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betonia in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (68)
 2. Israël Israël (15)
 3. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (2)
 4. Brazilië Brazilië (1)
 5. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betonia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betonia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betonia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betonia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betonia stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betonia.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betonia hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betonia maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Betania
 2. Betoni
 3. Bedoni
 4. Bedonie
 5. Betana
 6. Beton
 7. Bettoni
 8. Betina
 9. Bethania
 10. Botoni
 11. Betanha
 12. Batoni
 13. Badoni
 14. Badonie
 15. Batana
 16. Baton
 17. Beaton
 18. Bedini
 19. Bedon
 20. Beeton
 21. Betahian
 22. Bethin
 23. Bethon
 24. Bethoney
 25. Betin
 26. Betiny
 27. Bettani
 28. Bettin
 29. Bettini
 30. Betton
 31. Bettone
 32. Betune
 33. Bidania
 34. Bitini
 35. Biton
 36. Bituna
 37. Botana
 38. Botina
 39. Botini
 40. Boton