Achternaam BetranMeer weten over de achternaam Betran is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betran in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betran leven.

De Betran achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betran, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betran zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betran

Bekijk kaart van de achternaam Betran

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betran ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betran draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betran die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betran vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betran zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betran onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betran in de wereld

 1. Spanje Spanje (527)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (64)
 3. Argentinië Argentinië (57)
 4. Iran Iran (53)
 5. Frankrijk Frankrijk (47)
 6. Filipijnen Filipijnen (28)
 7. Belize Belize (16)
 8. Uruguay Uruguay (14)
 9. Colombia Colombia (12)
 10. Zwitserland Zwitserland (11)
 11. Brazilië Brazilië (10)
 12. Mexico Mexico (9)
 13. Indonesië Indonesië (8)
 14. Nigeria Nigeria (4)
 15. Venezuela Venezuela (3)
 16. Kameroen Kameroen (2)
 17. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 18. Chili Chili (1)
 19. Ecuador Ecuador (1)
 20. Engeland Engeland (1)
 21. Nicaragua Nicaragua (1)
 22. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betran hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betran in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betran de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betran een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betran enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betran hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betran maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betran, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betran, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betran met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bedran
 2. Beitran
 3. Betrand
 4. Betrian
 5. Betrin
 6. Betron
 7. Botran
 8. Bethran
 9. Bitran
 10. Badran
 11. Batron
 12. Bedrin
 13. Bedrun
 14. Bitrian
 15. Butram
 16. Butron
 17. Butryn
 18. Batram
 19. Badaran
 20. Badrane
 21. Batrinu
 22. Baturin
 23. Bederman
 24. Bedrina
 25. Bedruna
 26. Betterman
 27. Bideran
 28. Biedron
 29. Boudran
 30. Boutren
 31. Buitron
 32. Butrim
 33. Butrum
 34. Butrym
 35. Buttram
 36. Biettron
 37. Budram
 38. Buterin
 39. Bedirhan
 40. Boutron