Achternaam BetronMeer weten over de achternaam Betron is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betron in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betron leven.

De Betron achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betron, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betron zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betron

Bekijk kaart van de achternaam Betron

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betron ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betron draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betron die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betron vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betron zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betron onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betron in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (168)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (131)
 3. Filipijnen Filipijnen (35)
 4. Israël Israël (19)
 5. Peru Peru (7)
 6. Mexico Mexico (2)
 7. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (2)
 8. Brazilië Brazilië (1)
 9. Canada Canada (1)
 10. Oeganda Oeganda (1)
 11. Saint Vincent en de Grenadines Saint Vincent en de Grenadines (1)
 12. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betron hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betron in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betron de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betron een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betron stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betron.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betron hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betron maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betron, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betron, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betron met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Batron
 2. Betran
 3. Betrin
 4. Butron
 5. Bedran
 6. Bedrin
 7. Bedrun
 8. Beitran
 9. Betrand
 10. Betrian
 11. Biedron
 12. Botran
 13. Buitron
 14. Butryn
 15. Bethran
 16. Biettron
 17. Boutron
 18. Bitran
 19. Baderon
 20. Badran
 21. Baduron
 22. Batrinu
 23. Baturin
 24. Baturone
 25. Beaudron
 26. Bedarona
 27. Bedrina
 28. Bedruna
 29. Bithorn
 30. Bitrian
 31. Botteron
 32. Boutren
 33. Buituron
 34. Butram
 35. Butrim
 36. Butrum
 37. Butrym
 38. Buterin
 39. Baudron
 40. Bedrouni