Achternaam BettenMeer weten over de achternaam Betten is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betten in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betten leven.

De Betten achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betten, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betten zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betten

Bekijk kaart van de achternaam Betten

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betten ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betten draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betten die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betten vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betten zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betten onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betten in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (838)
 2. Nederland Nederland (614)
 3. Duitsland Duitsland (604)
 4. Noorwegen Noorwegen (353)
 5. Indonesië Indonesië (60)
 6. Turkije Turkije (45)
 7. Argentinië Argentinië (27)
 8. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (18)
 9. Australië Australië (11)
 10. Brazilië Brazilië (8)
 11. Zweden Zweden (8)
 12. Engeland Engeland (6)
 13. Canada Canada (3)
 14. Denemarken Denemarken (3)
 15. België België (2)
 16. Spanje Spanje (2)
 17. Slovenië Slovenië (2)
 18. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 19. Zwitserland Zwitserland (1)
 20. Kameroen Kameroen (1)
 21. Ierland Ierland (1)
 22. Italië Italië (1)
 23. Jamaica Jamaica (1)
 24. Liberia Liberia (1)
 25. Luxemburg Luxemburg (1)
 26. Marokko Marokko (1)
 27. Nigeria Nigeria (1)
 28. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 29. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betten hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betten in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betten de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betten een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betten enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betten. Dit komt doordat de achternaam Betten vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betten stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betten.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betten hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betten maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betten, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betten, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betten met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Batten
 2. Bettin
 3. Betton
 4. Bitten
 5. Botten
 6. Beaten
 7. Butten
 8. Baeten
 9. Baten
 10. Bathen
 11. Battan
 12. Battem
 13. Battin
 14. Batton
 15. Beaton
 16. Beden
 17. Beetem
 18. Beeton
 19. Bethin
 20. Bethon
 21. Betin
 22. Beton
 23. Bettani
 24. Bettini
 25. Bettone
 26. Bettoni
 27. Bittan
 28. Bitton
 29. Booten
 30. Boten
 31. Bottin
 32. Botton
 33. Bouten
 34. Buten
 35. Button
 36. Bytton
 37. Bettina
 38. Beaden
 39. Biten
 40. Bottan