Achternaam BettaniMeer weten over de achternaam Bettani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettani leven.

De Bettani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettani

Bekijk kaart van de achternaam Bettani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettani in de wereld

 1. Italië Italië (530)
 2. Brazilië Brazilië (25)
 3. Marokko Marokko (9)
 4. Nederland Nederland (6)
 5. Rusland Rusland (3)
 6. Engeland Engeland (2)
 7. Pakistan Pakistan (2)
 8. Andorra Andorra (1)
 9. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettani. Dit komt doordat de achternaam Bettani vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bettani, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bettani, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bettani met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Battani
 2. Bettini
 3. Bettoni
 4. Bottani
 5. Battan
 6. Betana
 7. Bethany
 8. Betten
 9. Bettin
 10. Betton
 11. Bettone
 12. Bhutani
 13. Bittan
 14. Bittini
 15. Bottaini
 16. Bottini
 17. Bottoni
 18. Butani
 19. Bettina
 20. Bethania
 21. Battini
 22. Battaini
 23. Bottan
 24. Betania
 25. Betoni
 26. Behtan
 27. Betian
 28. Bedani
 29. Buttini
 30. Bettamio
 31. Battany
 32. Bettam
 33. Bettaney
 34. Badani
 35. Baitan
 36. Batan
 37. Batana
 38. Bathan
 39. Batten
 40. Battin