Achternaam BetianMeer weten over de achternaam Betian is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betian in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betian leven.

De Betian achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betian, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betian zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betian

Bekijk kaart van de achternaam Betian

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betian ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betian draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betian die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betian vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betian zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betian onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betian in de wereld

 1. Moldavië Moldavië (168)
 2. Oekraïne Oekraïne (58)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (30)
 4. Koeweit Koeweit (29)
 5. Duitsland Duitsland (11)
 6. Argentinië Argentinië (7)
 7. Indonesië Indonesië (4)
 8. Irak Irak (4)
 9. Filipijnen Filipijnen (4)
 10. Italië Italië (2)
 11. Nigeria Nigeria (1)
 12. Syrië Syrië (1)
 13. Venezuela Venezuela (1)
 14. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betian hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betian in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betian de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betian een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betian hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betian maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betian veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betian, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betian, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betian, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betian met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betin
 2. Batan
 3. Bathan
 4. Batin
 5. Battan
 6. Bedan
 7. Bedin
 8. Betahian
 9. Betana
 10. Betham
 11. Bethany
 12. Bethin
 13. Bethon
 14. Betiny
 15. Beton
 16. Bettani
 17. Betten
 18. Bettin
 19. Betton
 20. Bidian
 21. Bitan
 22. Bittan
 23. Bodian
 24. Botan
 25. Botin
 26. Budian
 27. Butan
 28. Butean
 29. Butin
 30. Betina
 31. Baetion
 32. Bottan
 33. Batiana
 34. Behtan
 35. Betun
 36. Bedoian
 37. Betim
 38. Bettam
 39. Badan
 40. Badiane