Achternaam BettamioMeer weten over de achternaam Bettamio is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettamio in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettamio leven.

De Bettamio achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettamio, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettamio zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettamio

Bekijk kaart van de achternaam Bettamio

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettamio ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettamio draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettamio die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettamio vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettamio zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettamio onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettamio in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (77)
 2. Italië Italië (5)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 4. Luxemburg Luxemburg (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettamio hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettamio in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettamio de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettamio een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettamio. Dit komt doordat de achternaam Bettamio vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bettamio stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettamio.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bettamio hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettamio maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bettamio veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bettamio, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bettamio, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bettamio, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bettamio met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bettani
 2. Batamio
 3. Bettam
 4. Battani
 5. Betham
 6. Bettin
 7. Bettini
 8. Bettoni
 9. Bottani
 10. Bethania
 11. Battain
 12. Betania
 13. Bettaney
 14. Badami
 15. Badamo
 16. Battan
 17. Battem
 18. Battin
 19. Battino
 20. Beatham
 21. Beetem
 22. Beetham
 23. Betahian
 24. Betana
 25. Bethany
 26. Bethin
 27. Bethome
 28. Bethum
 29. Betin
 30. Betten
 31. Betton
 32. Bettone
 33. Beuthin
 34. Bhutani
 35. Bittan
 36. Bittini
 37. Boitano
 38. Botam
 39. Botamu
 40. Botham