Achternaam BeugniesMeer weten over de achternaam Beugnies is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beugnies in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beugnies leven.

De Beugnies achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beugnies, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beugnies zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beugnies

Bekijk kaart van de achternaam Beugnies

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beugnies ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beugnies draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beugnies die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beugnies vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beugnies zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beugnies onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beugnies in de wereld

 1. België België (662)
 2. Frankrijk Frankrijk (169)
 3. Engeland Engeland (8)
 4. Tunesië Tunesië (4)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 6. Duitsland Duitsland (3)
 7. Egypte Egypte (1)
 8. Luxemburg Luxemburg (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beugnies hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beugnies in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beugnies de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beugnies een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beugnies. Dit komt doordat de achternaam Beugnies vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beugnies hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beugnies maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beugnies veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beugnies, zoals we kunnen zien.

 1. Begnis
 2. Begines
 3. Bejines
 4. Besonias
 5. Bessonies
 6. Bagnis
 7. Bagnesi
 8. Basanes
 9. Basinges
 10. Bekins
 11. Besance
 12. Besinge
 13. Besinger
 14. Beussink
 15. Bezons
 16. Biggins
 17. Bigness
 18. Bisenius
 19. Bucanes
 20. Buckins
 21. Buggans
 22. Bujones
 23. Besins
 24. Buzanis
 25. Bujnik
 26. Bezenas
 27. Bokiniec
 28. Baggins
 29. Bzunek
 30. Besniku
 31. Beznos
 32. Buganiuk
 33. Bagniuk
 34. Bagneux
 35. Bagniewski
 36. Baguenas
 37. Bajons
 38. Bakunas
 39. Bascones
 40. Basenas