Achternaam BeutelMeer weten over de achternaam Beutel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beutel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beutel leven.

De Beutel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beutel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beutel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beutel

Bekijk kaart van de achternaam Beutel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beutel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beutel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beutel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beutel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beutel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beutel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beutel in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (5483)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (1596)
 3. Australië Australië (865)
 4. Oostenrijk Oostenrijk (96)
 5. Frankrijk Frankrijk (82)
 6. Canada Canada (77)
 7. Argentinië Argentinië (72)
 8. Zwitserland Zwitserland (45)
 9. Brazilië Brazilië (26)
 10. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (24)
 11. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (17)
 12. Polen Polen (13)
 13. Spanje Spanje (8)
 14. Engeland Engeland (7)
 15. Costa Rica Costa Rica (5)
 16. Slowakije Slowakije (4)
 17. China China (3)
 18. Filipijnen Filipijnen (2)
 19. Roemenië Roemenië (1)
 20. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 21. België België (1)
 22. Kameroen Kameroen (1)
 23. Ecuador Ecuador (1)
 24. Ierland Ierland (1)
 25. Israël Israël (1)
 26. Marokko Marokko (1)
 27. Mexico Mexico (1)
 28. Maleisië Maleisië (1)
 29. Namibië Namibië (1)
 30. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 31. Panama Panama (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beutel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beutel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beutel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beutel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beutel enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beutel stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beutel.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beutel veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beutel, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beutel, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beutel, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beutel met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beautel
 2. Beitel
 3. Beutell
 4. Beuthel
 5. Beuttel
 6. Butel
 7. Bautel
 8. Boutel
 9. Batel
 10. Battel
 11. Baudel
 12. Beautell
 13. Bedel
 14. Beidel
 15. Betelu
 16. Bethel
 17. Bitel
 18. Bittel
 19. Boetel
 20. Boitel
 21. Botel
 22. Boutal
 23. Boutell
 24. Butelo
 25. Butil
 26. Buttel
 27. Betwel
 28. Budel
 29. Beadel
 30. Badel
 31. Baduel
 32. Batal
 33. Batell
 34. Battell
 35. Baudil
 36. Beadell
 37. Beatley
 38. Bedal
 39. Bedell
 40. Bedle