Achternaam BeuvryMeer weten over de achternaam Beuvry is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beuvry in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beuvry leven.

De Beuvry achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beuvry, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beuvry zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beuvry

Bekijk kaart van de achternaam Beuvry

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beuvry ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beuvry draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beuvry die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beuvry vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beuvry zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beuvry onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beuvry in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (222)
 2. China China (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beuvry hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beuvry in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beuvry de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beuvry een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beuvry enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beuvry. Dit komt doordat de achternaam Beuvry vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beuvry stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beuvry.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beuvry hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beuvry maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beuvry, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beuvry, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beuvry met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Buvry
 2. Bouvry
 3. Bevre
 4. Bouvri
 5. Bepary
 6. Bavery
 7. Bavre
 8. Beaupre
 9. Beauprey
 10. Beaver
 11. Bebar
 12. Beber
 13. Beever
 14. Beevor
 15. Beffroy
 16. Beiver
 17. Bever
 18. Bevere
 19. Bievre
 20. Bouver
 21. Bahbry
 22. Bovary
 23. Beauvir
 24. Bauvir
 25. Befroy
 26. Bevar
 27. Bevir
 28. Babar
 29. Babbri
 30. Baber
 31. Babor
 32. Bafaro
 33. Bafer
 34. Bafor
 35. Baiveri
 36. Bapori
 37. Bavara
 38. Bavaro
 39. Baver
 40. Bavera