Achternaam BevirMeer weten over de achternaam Bevir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bevir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bevir leven.

De Bevir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bevir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bevir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bevir

Bekijk kaart van de achternaam Bevir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bevir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bevir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bevir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bevir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bevir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bevir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bevir in de wereld

 1. Engeland Engeland (12)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 3. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (2)
 4. Kameroen Kameroen (1)
 5. Slovenië Slovenië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bevir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bevir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bevir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bevir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bevir veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bevir, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bevir, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bevir, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bevir met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bever
 2. Beviar
 3. Bevier
 4. Bevar
 5. Baver
 6. Bavier
 7. Beaver
 8. Bebar
 9. Beber
 10. Beever
 11. Beevor
 12. Beiver
 13. Bevere
 14. Bevre
 15. Biever
 16. Bivar
 17. Biver
 18. Boever
 19. Bovair
 20. Bovar
 21. Bover
 22. Bovier
 23. Buvier
 24. Bevear
 25. Beauvir
 26. Bauvir
 27. Babar
 28. Baber
 29. Babier
 30. Babor
 31. Bafer
 32. Bafor
 33. Bavara
 34. Bavaro
 35. Bavera
 36. Bavery
 37. Baviera
 38. Baviere
 39. Bavieri
 40. Bavre