Achternaam BevearMeer weten over de achternaam Bevear is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bevear in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bevear leven.

De Bevear achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bevear, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bevear zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bevear

Bekijk kaart van de achternaam Bevear

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bevear ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bevear draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bevear die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bevear vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bevear zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bevear onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bevear in de wereld

 1. Australië Australië (30)
 2. Argentinië Argentinië (1)
 3. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bevear hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bevear in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bevear de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bevear een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bevear. Dit komt doordat de achternaam Bevear vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bevear stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bevear.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bevear hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bevear maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bevear, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bevear, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bevear met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bever
 2. Beviar
 3. Bevar
 4. Baver
 5. Beaver
 6. Bebar
 7. Beber
 8. Beever
 9. Beiver
 10. Bevere
 11. Bevier
 12. Biever
 13. Bivar
 14. Biver
 15. Boever
 16. Bovar
 17. Bover
 18. Bevir
 19. Bubear
 20. Babar
 21. Babbar
 22. Baber
 23. Bafer
 24. Bavara
 25. Bavaro
 26. Bavera
 27. Bavery
 28. Bavier
 29. Beaber
 30. Bebber
 31. Beeber
 32. Beevor
 33. Bevre
 34. Biber
 35. Bieber
 36. Biffar
 37. Bivero
 38. Bobar
 39. Bober
 40. Boobar