Achternaam BeviarMeer weten over de achternaam Beviar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beviar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beviar leven.

De Beviar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beviar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beviar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beviar

Bekijk kaart van de achternaam Beviar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beviar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beviar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beviar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beviar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beviar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beviar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beviar in de wereld

 1. Spanje Spanje (48)
 2. Engeland Engeland (1)
 3. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beviar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beviar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beviar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beviar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beviar enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beviar. Dit komt doordat de achternaam Beviar vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Bevier
 2. Bevear
 3. Bevar
 4. Bevir
 5. Bavier
 6. Bebar
 7. Bever
 8. Bivar
 9. Bovar
 10. Bovier
 11. Buvier
 12. Babar
 13. Babbar
 14. Babier
 15. Bavara
 16. Bavaro
 17. Baver
 18. Baviera
 19. Baviere
 20. Bavieri
 21. Beaber
 22. Beaver
 23. Bebber
 24. Beber
 25. Beeber
 26. Beever
 27. Beevor
 28. Beiver
 29. Bevere
 30. Bevre
 31. Biever
 32. Biffar
 33. Biver
 34. Bobar
 35. Bobier
 36. Boever
 37. Boobar
 38. Boubar
 39. Bouvier
 40. Bovair