Achternaam BevellMeer weten over de achternaam Bevell is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bevell in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bevell leven.

De Bevell achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bevell, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bevell zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bevell

Bekijk kaart van de achternaam Bevell

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bevell ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bevell draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bevell die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bevell vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bevell zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bevell onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bevell in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (292)
 2. Engeland Engeland (31)
 3. Canada Canada (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bevell hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bevell in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bevell de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bevell een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bevell. Dit komt doordat de achternaam Bevell vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bevell, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bevell, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bevell met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bevel
 2. Bevelle
 3. Bevill
 4. Bovell
 5. Babell
 6. Beavill
 7. Bebel
 8. Beveley
 9. Bevil
 10. Bevile
 11. Beville
 12. Bevly
 13. Bovill
 14. Babel
 15. Babwell
 16. Baville
 17. Beauvill
 18. Beuville
 19. Biebel
 20. Biebl
 21. Bivol
 22. Bobel
 23. Bobela
 24. Bobelu
 25. Boebel
 26. Bofill
 27. Boval
 28. Bovile
 29. Boville
 30. Bubel
 31. Bubela
 32. Bufill
 33. Bybel
 34. Bibele
 35. Bovoli
 36. Babela
 37. Bapela
 38. Bupele
 39. Buvoli
 40. Bayvel