Achternaam BevilMeer weten over de achternaam Bevil is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bevil in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bevil leven.

De Bevil achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bevil, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bevil zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bevil

Bekijk kaart van de achternaam Bevil

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bevil ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bevil draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bevil die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bevil vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bevil zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bevil onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bevil in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (940)
 2. Engeland Engeland (13)
 3. Canada Canada (12)
 4. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (6)
 5. Taiwan Taiwan (5)
 6. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (2)
 7. België België (1)
 8. Brazilië Brazilië (1)
 9. Schotland Schotland (1)
 10. Haïti Haïti (1)
 11. Italië Italië (1)
 12. Kenia Kenia (1)
 13. Libanon Libanon (1)
 14. Mexico Mexico (1)
 15. Namibië Namibië (1)
 16. Seychellen Seychellen (1)
 17. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bevil hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bevil in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bevil de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bevil een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bevil. Dit komt doordat de achternaam Bevil vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bevil stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bevil.

 1. Bevel
 2. Bevile
 3. Bevill
 4. Babil
 5. Beauvil
 6. Beavill
 7. Bebel
 8. Bevell
 9. Beville
 10. Bevly
 11. Bivol
 12. Boval
 13. Bovile
 14. Bovill
 15. Bavoil
 16. Babel
 17. Babl
 18. Baville
 19. Beauval
 20. Beauvill
 21. Beuville
 22. Beveley
 23. Bevelle
 24. Bibal
 25. Biebel
 26. Biebl
 27. Bobal
 28. Bobel
 29. Boebel
 30. Bofill
 31. Boufil
 32. Bovell
 33. Boville
 34. Bubel
 35. Bufill
 36. Bybel
 37. Babila
 38. Bovoli
 39. Babul
 40. Bibila