Achternaam BibilaMeer weten over de achternaam Bibila is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibila in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibila leven.

De Bibila achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibila, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibila zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibila

Bekijk kaart van de achternaam Bibila

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibila ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibila draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibila die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibila vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibila zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibila onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibila in de wereld

 1. Republiek Congo Republiek Congo (2477)
 2. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (260)
 3. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (105)
 4. Kameroen Kameroen (55)
 5. Frankrijk Frankrijk (50)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 7. India India (6)
 8. Nigeria Nigeria (6)
 9. Rusland Rusland (5)
 10. Angola Angola (4)
 11. Canada Canada (4)
 12. Kenia Kenia (4)
 13. Algerije Algerije (2)
 14. Griekenland Griekenland (2)
 15. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 16. België België (1)
 17. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 18. Brazilië Brazilië (1)
 19. Zwitserland Zwitserland (1)
 20. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 21. Gabon Gabon (1)
 22. Engeland Engeland (1)
 23. Georgië Georgië (1)
 24. Italië Italië (1)
 25. Tsjaad Tsjaad (1)
 26. Oezbekistan Oezbekistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibila hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibila in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibila de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibila een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bibila stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibila.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bibila hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibila maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Babila
 2. Bibla
 3. Babil
 4. Babula
 5. Bibal
 6. Bible
 7. Bobela
 8. Bobilla
 9. Bobola
 10. Bobula
 11. Bubela
 12. Bibele
 13. Babela
 14. Bubala
 15. Biblia
 16. Bubula
 17. Babili
 18. Babel
 19. Babell
 20. Babl
 21. Bable
 22. Baibel
 23. Bapala
 24. Baubela
 25. Bebel
 26. Bevil
 27. Bevile
 28. Bevill
 29. Biebel
 30. Biebl
 31. Biffle
 32. Bivol
 33. Bobal
 34. Bobali
 35. Bobel
 36. Bobelu
 37. Bobille
 38. Bobillo
 39. Bofill
 40. Bovile