Achternaam BeverleyMeer weten over de achternaam Beverley is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beverley in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beverley leven.

De Beverley achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beverley, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beverley zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beverley

Bekijk kaart van de achternaam Beverley

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beverley ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beverley draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beverley die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beverley vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beverley zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beverley onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beverley in de wereld

 1. Engeland Engeland (1657)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (1517)
 3. Australië Australië (706)
 4. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (261)
 5. Canada Canada (194)
 6. Jamaica Jamaica (162)
 7. Schotland Schotland (93)
 8. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (31)
 9. Zimbabwe Zimbabwe (22)
 10. Singapore Singapore (19)
 11. Barbados Barbados (19)
 12. Wales Wales (19)
 13. Ierland Ierland (15)
 14. Frankrijk Frankrijk (10)
 15. Gibraltar Gibraltar (6)
 16. Duitsland Duitsland (5)
 17. Suriname Suriname (4)
 18. Jersey Jersey (3)
 19. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 20. Zweden Zweden (2)
 21. Thailand Thailand (2)
 22. Kameroen Kameroen (2)
 23. India India (2)
 24. Oman Oman (1)
 25. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 26. Filipijnen Filipijnen (1)
 27. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 28. Portugal Portugal (1)
 29. Argentinië Argentinië (1)
 30. Aruba Aruba (1)
 31. Bermuda Bermuda (1)
 32. Bahama Bahama's (1)
 33. Zwitserland Zwitserland (1)
 34. Spanje Spanje (1)
 35. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 36. Guernsey Guernsey (1)
 37. Griekenland Griekenland (1)
 38. Guam Guam (1)
 39. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 40. Nigeria Nigeria (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beverley hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beverley in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beverley de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beverley een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beverley enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beverley, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beverley, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beverley met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beverly
 2. Beverlin
 3. Beverloo
 4. Bieberle
 5. Beferull
 6. Baiverlin
 7. Boberil
 8. Bovarelli
 9. Bofarull
 10. Beffarol
 11. Beaubreuil
 12. Beauparlant