Achternaam BeverlyMeer weten over de achternaam Beverly is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beverly in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beverly leven.

De Beverly achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beverly, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beverly zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beverly

Bekijk kaart van de achternaam Beverly

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beverly ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beverly draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beverly die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beverly vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beverly zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beverly onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beverly in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (16203)
 2. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (514)
 3. Canada Canada (182)
 4. Australië Australië (74)
 5. Engeland Engeland (70)
 6. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (42)
 7. Schotland Schotland (34)
 8. Panama Panama (31)
 9. Koeweit Koeweit (28)
 10. Nieuw-Caledonië Nieuw-Caledonië (21)
 11. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (21)
 12. Israël Israël (18)
 13. Duitsland Duitsland (17)
 14. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (12)
 15. India India (11)
 16. Jamaica Jamaica (10)
 17. Barbados Barbados (9)
 18. Filipijnen Filipijnen (7)
 19. Rusland Rusland (7)
 20. Frankrijk Frankrijk (7)
 21. Indonesië Indonesië (7)
 22. Kenia Kenia (4)
 23. Bahama Bahama's (4)
 24. Nigeria Nigeria (4)
 25. België België (3)
 26. Brazilië Brazilië (3)
 27. Salomonseilanden Salomonseilanden (3)
 28. Italië Italië (2)
 29. Mexico Mexico (2)
 30. Nederland Nederland (2)
 31. China China (2)
 32. Polen Polen (2)
 33. Thailand Thailand (2)
 34. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (2)
 35. IJsland IJsland (1)
 36. Japan Japan (1)
 37. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 38. Maleisië Maleisië (1)
 39. Namibië Namibië (1)
 40. Botswana Botswana (1)
 41. Zwitserland Zwitserland (1)
 42. Colombia Colombia (1)
 43. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 44. Pakistan Pakistan (1)
 45. Estland Estland (1)
 46. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 47. Spanje Spanje (1)
 48. Servië Servië (1)
 49. Finland Finland (1)
 50. Zweden Zweden (1)
 51. Wales Wales (1)
 52. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (1)
 53. Georgië Georgië (1)
 54. Ghana Ghana (1)
 55. Venezuela Venezuela (1)
 56. Guatemala Guatemala (1)
 57. Haïti Haïti (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beverly hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beverly in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beverly de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beverly een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beverly stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beverly.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beverly hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beverly maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beverly veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beverly, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beverly, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beverly, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beverly met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beverley
 2. Beverlin
 3. Beverloo
 4. Beferull
 5. Bieberle
 6. Boberil
 7. Baiverlin
 8. Bofarull
 9. Bovarelli
 10. Beffarol
 11. Beaubreuil
 12. Beauparlant