Achternaam BeyanaMeer weten over de achternaam Beyana is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beyana in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beyana leven.

De Beyana achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beyana, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beyana zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beyana

Bekijk kaart van de achternaam Beyana

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beyana ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beyana draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beyana die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beyana vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beyana zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beyana onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beyana in de wereld

 1. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (27)
 2. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (6)
 3. India India (4)
 4. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (4)
 5. Kameroen Kameroen (2)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 7. Mauritanië Mauritanië (1)
 8. Tsjaad Tsjaad (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beyana hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beyana in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beyana de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beyana een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beyana. Dit komt doordat de achternaam Beyana vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beyana stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beyana.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beyana veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beyana, zoals we kunnen zien.

 1. Beyan
 2. Boyana
 3. Baana
 4. Bahana
 5. Bana
 6. Bayan
 7. Bayane
 8. Bayani
 9. Bayano
 10. Bayona
 11. Bean
 12. Beane
 13. Beano
 14. Behan
 15. Behanna
 16. Beian
 17. Beina
 18. Bena
 19. Benaya
 20. Benna
 21. Benyaya
 22. Beyen
 23. Beyene
 24. Beyne
 25. Biana
 26. Boyan
 27. Boyano
 28. Byan
 29. Bhana
 30. Benaia
 31. Behina
 32. Beani
 33. Boyena
 34. Beany
 35. Beyn
 36. Baan
 37. Baena
 38. Bahan
 39. Bahena
 40. Bahina