Achternaam BeyarMeer weten over de achternaam Beyar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beyar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beyar leven.

De Beyar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beyar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beyar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beyar

Bekijk kaart van de achternaam Beyar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beyar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beyar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beyar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beyar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beyar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beyar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beyar in de wereld

 1. Noord-Cyprus Noord-Cyprus (125)
 2. Turkije Turkije (118)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (72)
 4. India India (52)
 5. Iran Iran (23)
 6. Israël Israël (7)
 7. Canada Canada (1)
 8. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 9. Algerije Algerije (1)
 10. Engeland Engeland (1)
 11. Irak Irak (1)
 12. Liberia Liberia (1)
 13. Maleisië Maleisië (1)
 14. Nepal Nepal (1)
 15. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beyar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beyar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beyar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beyar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beyar enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beyar. Dit komt doordat de achternaam Beyar vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beyar stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beyar.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beyar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beyar, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beyar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beyar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beyar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bayar
 2. Bear
 3. Behar
 4. Beyer
 5. Beyor
 6. Boyar
 7. Byar
 8. Baar
 9. Bahar
 10. Bar
 11. Bayari
 12. Bayer
 13. Bayor
 14. Bayr
 15. Beahr
 16. Beair
 17. Beare
 18. Beary
 19. Beer
 20. Behari
 21. Behary
 22. Behr
 23. Beier
 24. Ber
 25. Bera
 26. Berao
 27. Beray
 28. Berr
 29. Bewer
 30. Biar
 31. Boar
 32. Boeyer
 33. Bowar
 34. Boyare
 35. Boyer
 36. Brya
 37. Buyer
 38. Byer
 39. Bohar
 40. Beher