Achternaam BeyorMeer weten over de achternaam Beyor is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beyor in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beyor leven.

De Beyor achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beyor, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beyor zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beyor

Bekijk kaart van de achternaam Beyor

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beyor ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beyor draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beyor die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beyor vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beyor zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beyor onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beyor in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (230)
 2. Nigeria Nigeria (41)
 3. Turkije Turkije (31)
 4. Canada Canada (14)
 5. Pakistan Pakistan (10)
 6. Liberia Liberia (8)
 7. Zwitserland Zwitserland (1)
 8. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beyor hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beyor in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beyor de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beyor een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beyor enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beyor stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beyor.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beyor, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beyor, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beyor met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bayor
 2. Beyer
 3. Beyar
 4. Bayar
 5. Bayer
 6. Bayr
 7. Beahr
 8. Beair
 9. Bear
 10. Beer
 11. Behar
 12. Behr
 13. Beier
 14. Ber
 15. Bero
 16. Beroa
 17. Beroi
 18. Beroy
 19. Berr
 20. Bewer
 21. Bior
 22. Boeyer
 23. Boor
 24. Bor
 25. Boyar
 26. Boyer
 27. Buyer
 28. Byar
 29. Byer
 30. Beher
 31. Bohor
 32. Bawor
 33. Beroo
 34. Bayir
 35. Beaur
 36. Baar
 37. Baehr
 38. Baer
 39. Bahar
 40. Baher