Achternaam BezákMeer weten over de achternaam Bezák is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezák in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezák leven.

De Bezák achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezák, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezák zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezák

Bekijk kaart van de achternaam Bezák

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezák ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezák draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezák die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezák vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezák zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezák onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezák in de wereld

 1. Slowakije Slowakije (1659)
 2. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (41)
 3. Hongarije Hongarije (40)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezák hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezák in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezák de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezák een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bezák veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bezák, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bezák, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bezák, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bezák met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bezak
 2. Bezek
 3. Bezjak
 4. Buzás
 5. Bazik
 6. Bazyk
 7. Bejcek
 8. Bezic
 9. Bezos
 10. Bizek
 11. Bizik
 12. Bizjak
 13. Bozak
 14. Bozek
 15. Bozick
 16. Bozik
 17. Bozyk
 18. Buzek
 19. Buziak
 20. Buzick
 21. Besik
 22. Bozuk
 23. Bozjak
 24. Bzik
 25. Beşok
 26. Bozsik
 27. Buzuk
 28. Bezies
 29. Bezzaz
 30. Bozok
 31. Bazak
 32. Baziak
 33. Bejsak
 34. Bejšák
 35. Bejuk
 36. Becik
 37. Baziuk
 38. Besjak
 39. Beczek
 40. Bazek