Achternaam BeşokMeer weten over de achternaam Beşok is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beşok in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beşok leven.

De Beşok achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beşok, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beşok zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beşok

Bekijk kaart van de achternaam Beşok

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beşok ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beşok draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beşok die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beşok vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beşok zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beşok onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beşok in de wereld

 1. Turkije Turkije (190)
 2. Noord-Cyprus Noord-Cyprus (104)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beşok hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beşok in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beşok de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beşok een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beşok stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beşok.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beşok veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beşok, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beşok, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beşok, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beşok met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Başak
 2. Beasock
 3. Becios
 4. Becos
 5. Begoz
 6. Bejcek
 7. Bescos
 8. Besos
 9. Bezak
 10. Bezek
 11. Bezjak
 12. Bezos
 13. Bocook
 14. Besik
 15. Bezák
 16. Bozok
 17. Bejsak
 18. Bejuk
 19. Becik
 20. Besjak
 21. Beczek
 22. Beacock
 23. Bacak
 24. Bachik
 25. Baciak
 26. Bacik
 27. Backos
 28. Bacos
 29. Bacsik
 30. Baczek
 31. Bagos
 32. Bajek
 33. Bajos
 34. Bakos
 35. Basak
 36. Basos
 37. Bassuk
 38. Bausos
 39. Bazik
 40. Bazyk