Achternaam BezerajMeer weten over de achternaam Bezeraj is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezeraj in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezeraj leven.

De Bezeraj achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezeraj, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezeraj zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezeraj

Bekijk kaart van de achternaam Bezeraj

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezeraj ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezeraj draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezeraj die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezeraj vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezeraj zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezeraj onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezeraj in de wereld

 1. Kosovo Kosovo (38)
 2. Albanië Albanië (1)
 3. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezeraj hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezeraj in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezeraj de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezeraj een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bezeraj stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezeraj.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bezeraj hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezeraj maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Beqiraj
 2. Bezrak
 3. Bajeras
 4. Bezares
 5. Beziers
 6. Bejeres
 7. Bejerez
 8. Bajraj
 9. Becheras
 10. Bagueras
 11. Baixeras
 12. Basaras
 13. Becares
 14. Becaris
 15. Beckers
 16. Beshers
 17. Besherse
 18. Bizares
 19. Bjerg
 20. Bjerk
 21. Bjerke
 22. Bogers
 23. Boqueras
 24. Bousrij
 25. Buqueras
 26. Buxeres
 27. Bykerk
 28. Biserka
 29. Bouzerki
 30. Bazerque
 31. Bjerkan
 32. Bhoojraj
 33. Bekkers
 34. Beijers
 35. Bagersh
 36. Bajersh
 37. Beukers
 38. Besarez
 39. Bjerge
 40. Buekers