Achternaam BhagwandasMeer weten over de achternaam Bhagwandas is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhagwandas in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhagwandas leven.

De Bhagwandas achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhagwandas, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhagwandas zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhagwandas

Bekijk kaart van de achternaam Bhagwandas

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhagwandas ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhagwandas draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhagwandas die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhagwandas vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhagwandas zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhagwandas onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhagwandas in de wereld

 1. Suriname Suriname (146)
 2. India India (116)
 3. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (113)
 4. Guyana Guyana (87)
 5. Nederland Nederland (65)
 6. Pakistan Pakistan (58)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (46)
 8. Spanje Spanje (26)
 9. Engeland Engeland (23)
 10. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (19)
 11. Australië Australië (12)
 12. Brazilië Brazilië (7)
 13. Filipijnen Filipijnen (5)
 14. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (5)
 15. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 16. Wales Wales (3)
 17. Indonesië Indonesië (3)
 18. Ecuador Ecuador (2)
 19. Chili Chili (1)
 20. Saint Vincent en de Grenadines Saint Vincent en de Grenadines (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhagwandas hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhagwandas in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhagwandas de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhagwandas een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhagwandas enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhagwandas veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhagwandas, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhagwandas, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhagwandas, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhagwandas met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bhagwandin
 2. Bhugwandass
 3. Bajandas
 4. Bhagwandeen
 5. Baganda
 6. Buganda
 7. Boughanda
 8. Bacanta
 9. Bachand
 10. Bagant
 11. Bageant
 12. Basanta
 13. Basantes
 14. Bogantes
 15. Bouzgandah
 16. Bujanda
 17. Bagnat
 18. Bigand
 19. Bagundo
 20. Bagante
 21. Baxandall
 22. Bachant
 23. Bagantoni
 24. Bageneta
 25. Bagent
 26. Bagnati
 27. Bagnato
 28. Bagnoud
 29. Basant
 30. Basante
 31. Bashant
 32. Baskind
 33. Bassant
 34. Bassenden
 35. Baxendale
 36. Baygents
 37. Bazant
 38. Beaugendre
 39. Begnaud
 40. Besand