Achternaam BhugwandassMeer weten over de achternaam Bhugwandass is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhugwandass in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhugwandass leven.

De Bhugwandass achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhugwandass, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhugwandass zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhugwandass

Bekijk kaart van de achternaam Bhugwandass

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhugwandass ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhugwandass draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhugwandass die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhugwandass vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhugwandass zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhugwandass onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhugwandass in de wereld

 1. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (92)
 2. Nederland Nederland (34)
 3. Suriname Suriname (26)
 4. Mauritius Mauritius (5)
 5. Venezuela Venezuela (3)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 7. België België (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhugwandass hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhugwandass in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhugwandass de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhugwandass een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhugwandass enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhugwandass. Dit komt doordat de achternaam Bhugwandass vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhugwandass hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhugwandass maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhugwandass veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhugwandass, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhugwandass, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhugwandass, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhugwandass met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bhagwandas
 2. Bhagwandeen
 3. Bhagwandin
 4. Buganda
 5. Boughanda
 6. Bajandas
 7. Bougandouz
 8. Bouzgandah
 9. Bujanda
 10. Baganda
 11. Bogantes
 12. Bougeant
 13. Buckendahl
 14. Bigand
 15. Boukinda
 16. Boukantar
 17. Boukandour
 18. Bussandri
 19. Boujendar
 20. Bouzguenda
 21. Bukhanets
 22. Baxandall
 23. Bacanta
 24. Bachand
 25. Bagant
 26. Bagantoni
 27. Bageant
 28. Bagnati
 29. Bagnato
 30. Basanta
 31. Basantes
 32. Baxendale
 33. Baygents
 34. Beaugendre
 35. Begnaud
 36. Besand
 37. Beugnot
 38. Bicandi
 39. Bigant
 40. Bikandi