Achternaam BhataMeer weten over de achternaam Bhata is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhata in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhata leven.

De Bhata achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhata, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhata zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhata

Bekijk kaart van de achternaam Bhata

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhata ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhata draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhata die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhata vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhata zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhata onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhata in de wereld

 1. India India (32123)
 2. Nepal Nepal (22514)
 3. Pakistan Pakistan (309)
 4. Zimbabwe Zimbabwe (22)
 5. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (9)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)
 7. Iran Iran (7)
 8. Engeland Engeland (6)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 10. Filipijnen Filipijnen (2)
 11. Australië Australië (1)
 12. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 13. Nigeria Nigeria (1)
 14. Oman Oman (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhata hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhata in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhata de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhata een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhata enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhata. Dit komt doordat de achternaam Bhata vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhata stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhata.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhata veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhata, zoals we kunnen zien.

 1. Bata
 2. Bhat
 3. Bhatia
 4. Bhatt
 5. Bhuta
 6. Beata
 7. Bhati
 8. Baat
 9. Baati
 10. Bada
 11. Baeta
 12. Bahati
 13. Bahta
 14. Baita
 15. Bat
 16. Bataa
 17. Bate
 18. Batea
 19. Bath
 20. Batha
 21. Bati
 22. Bato
 23. Batt
 24. Batta
 25. Batu
 26. Baty
 27. Bauta
 28. Beat
 29. Beath
 30. Beati
 31. Beato
 32. Beaty
 33. Beta
 34. Betta
 35. Bhatti
 36. Bhatty
 37. Bhutta
 38. Biada
 39. Biota
 40. Bita