Achternaam BhutaMeer weten over de achternaam Bhuta is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhuta in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhuta leven.

De Bhuta achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhuta, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhuta zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhuta

Bekijk kaart van de achternaam Bhuta

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhuta ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhuta draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhuta die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhuta vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhuta zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhuta onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhuta in de wereld

 1. India India (10959)
 2. Pakistan Pakistan (565)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (274)
 4. Engeland Engeland (97)
 5. Singapore Singapore (58)
 6. Australië Australië (37)
 7. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (20)
 8. Canada Canada (16)
 9. Zimbabwe Zimbabwe (9)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (8)
 11. Indonesië Indonesië (6)
 12. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (5)
 13. Thailand Thailand (4)
 14. Nepal Nepal (3)
 15. China China (2)
 16. Zweden Zweden (2)
 17. België België (1)
 18. Duitsland Duitsland (1)
 19. Hong Kong Hong Kong (1)
 20. Iran Iran (1)
 21. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 22. Maleisië Maleisië (1)
 23. Noorwegen Noorwegen (1)
 24. Filipijnen Filipijnen (1)
 25. Swaziland Swaziland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhuta hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhuta in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhuta de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhuta een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhuta enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhuta. Dit komt doordat de achternaam Bhuta vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhuta hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhuta maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhuta veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhuta, zoals we kunnen zien.

 1. Bauta
 2. Bhutta
 3. Bouta
 4. Buta
 5. Bhata
 6. Bhuti
 7. Bhutia
 8. Bhut
 9. Bahuta
 10. Baeta
 11. Bahta
 12. Baita
 13. Bata
 14. Batta
 15. Bauda
 16. Baut
 17. Baute
 18. Bauti
 19. Bauto
 20. Beta
 21. Betta
 22. Beuda
 23. Beut
 24. Beute
 25. Beuth
 26. Bhat
 27. Bhatia
 28. Bhatt
 29. Biota
 30. Bita
 31. Boeta
 32. Boota
 33. Bota
 34. Botta
 35. Bouda
 36. Bout
 37. Bouth
 38. Bouti
 39. Buda
 40. But