Achternaam BhutiMeer weten over de achternaam Bhuti is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhuti in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhuti leven.

De Bhuti achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhuti, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhuti zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhuti

Bekijk kaart van de achternaam Bhuti

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhuti ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhuti draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhuti die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhuti vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhuti zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhuti onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhuti in de wereld

 1. India India (1552)
 2. Israël Israël (425)
 3. Pakistan Pakistan (60)
 4. Bhutan Bhutan (41)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (39)
 6. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (33)
 7. Canada Canada (18)
 8. Nepal Nepal (15)
 9. Zimbabwe Zimbabwe (10)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (8)
 11. Engeland Engeland (6)
 12. Singapore Singapore (4)
 13. Japan Japan (2)
 14. Australië Australië (1)
 15. Bangladesh Bangladesh (1)
 16. Brazilië Brazilië (1)
 17. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 18. Zwitserland Zwitserland (1)
 19. Denemarken Denemarken (1)
 20. Frankrijk Frankrijk (1)
 21. Maleisië Maleisië (1)
 22. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhuti hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhuti in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhuti de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhuti een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhuti enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Bauti
 2. Bhuta
 3. Bouti
 4. Buti
 5. Bhuthi
 6. Bhutia
 7. Bhati
 8. Bhut
 9. Baati
 10. Bahati
 11. Bati
 12. Batti
 13. Baudi
 14. Baut
 15. Bauta
 16. Baute
 17. Bauto
 18. Beati
 19. Beiti
 20. Beti
 21. Betti
 22. Beut
 23. Beute
 24. Beuth
 25. Bhat
 26. Bhatia
 27. Bhatt
 28. Bhatti
 29. Bhutta
 30. Bitti
 31. Boti
 32. Botti
 33. Bout
 34. Bouta
 35. Bouth
 36. Budi
 37. Bueti
 38. But
 39. Buta
 40. Bute