Achternaam BhataraiMeer weten over de achternaam Bhatarai is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhatarai in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhatarai leven.

De Bhatarai achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhatarai, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhatarai zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhatarai

Bekijk kaart van de achternaam Bhatarai

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhatarai ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhatarai draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhatarai die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhatarai vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhatarai zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhatarai onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhatarai in de wereld

 1. Nepal Nepal (1452)
 2. India India (611)
 3. Qatar Qatar (16)
 4. Bhutan Bhutan (13)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 6. Maleisië Maleisië (1)
 7. Noorwegen Noorwegen (1)
 8. Thailand Thailand (1)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhatarai hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhatarai in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhatarai de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhatarai een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

 1. Bhattarai
 2. Bhatara
 3. Batara
 4. Battarai
 5. Bhatra
 6. Bhatiri
 7. Badara
 8. Badarau
 9. Batra
 10. Batura
 11. Bottari
 12. Buttari
 13. Baatar
 14. Batar
 15. Baterri
 16. Boutara
 17. Beitari
 18. Badaroi
 19. Batarra
 20. Butara
 21. Badar
 22. Badra
 23. Badri
 24. Badura
 25. Bahadori
 26. Baitar
 27. Bater
 28. Bator
 29. Batory
 30. Batriu
 31. Baudra
 32. Beaterio
 33. Betar
 34. Betera
 35. Betray
 36. Bettahar
 37. Bettera
 38. Bitar
 39. Biteri
 40. Bitiri