Achternaam BhatraMeer weten over de achternaam Bhatra is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhatra in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhatra leven.

De Bhatra achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhatra, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhatra zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhatra

Bekijk kaart van de achternaam Bhatra

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhatra ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhatra draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhatra die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhatra vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhatra zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhatra onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhatra in de wereld

 1. India India (94702)
 2. Pakistan Pakistan (27)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 4. Engeland Engeland (5)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 6. Bulgarije Bulgarije (2)
 7. Bangladesh Bangladesh (1)
 8. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhatra hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhatra in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhatra de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhatra een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhatra enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhatra veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhatra, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhatra, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhatra, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhatra met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Batra
 2. Bhatara
 3. Badra
 4. Batara
 5. Batura
 6. Boutra
 7. Bhatarai
 8. Bhatiri
 9. Buitra
 10. Butra
 11. Badara
 12. Badr
 13. Badri
 14. Badura
 15. Bater
 16. Bator
 17. Batory
 18. Batriu
 19. Baudra
 20. Bautru
 21. Bedera
 22. Betera
 23. Betray
 24. Betro
 25. Bettera
 26. Bhattarai
 27. Bitria
 28. Bitry
 29. Bottry
 30. Bouadra
 31. Boudra
 32. Boutray
 33. Boutry
 34. Butera
 35. Butry
 36. Buttera
 37. Buttry
 38. Butura
 39. Baatar
 40. Badria