Achternaam BhenguMeer weten over de achternaam Bhengu is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhengu in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhengu leven.

De Bhengu achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhengu, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhengu zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhengu

Bekijk kaart van de achternaam Bhengu

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhengu ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhengu draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhengu die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhengu vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhengu zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhengu onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhengu in de wereld

 1. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (36014)
 2. Engeland Engeland (39)
 3. Indonesië Indonesië (38)
 4. Swaziland Swaziland (9)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 6. Noorwegen Noorwegen (2)
 7. Polen Polen (2)
 8. Australië Australië (1)
 9. Duitsland Duitsland (1)
 10. Frankrijk Frankrijk (1)
 11. Schotland Schotland (1)
 12. Hong Kong Hong Kong (1)
 13. Ierland Ierland (1)
 14. India India (1)
 15. Koeweit Koeweit (1)
 16. Maleisië Maleisië (1)
 17. Mozambique Mozambique (1)
 18. Thailand Thailand (1)
 19. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhengu hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhengu in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhengu de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhengu een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhengu. Dit komt doordat de achternaam Bhengu vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhengu hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhengu maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhengu, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhengu, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhengu met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bhangu
 2. Bengu
 3. Beng
 4. Benga
 5. Benge
 6. Bengs
 7. Buengo
 8. Bengo
 9. Bungu
 10. Bhangi
 11. Bhang
 12. Baeng
 13. Bengy
 14. Baenas
 15. Baens
 16. Bahng
 17. Baing
 18. Bancu
 19. Bang
 20. Banga
 21. Bange
 22. Bango
 23. Bangs
 24. Beens
 25. Beingo
 26. Benac
 27. Benage
 28. Benagh
 29. Benak
 30. Benas
 31. Bence
 32. Bench
 33. Benci
 34. Benck
 35. Benco
 36. Benega
 37. Benek
 38. Benes
 39. Bengio
 40. Bengoa