Achternaam BhangMeer weten over de achternaam Bhang is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhang in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhang leven.

De Bhang achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhang, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhang zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhang

Bekijk kaart van de achternaam Bhang

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhang ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhang draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhang die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhang vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhang zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhang onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhang in de wereld

 1. India India (179)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (59)
 3. Pakistan Pakistan (50)
 4. Zuid-Korea Zuid-Korea (21)
 5. Canada Canada (12)
 6. Frankrijk Frankrijk (12)
 7. Filipijnen Filipijnen (5)
 8. Singapore Singapore (4)
 9. Australië Australië (2)
 10. Engeland Engeland (2)
 11. Hong Kong Hong Kong (1)
 12. Maleisië Maleisië (1)
 13. Nepal Nepal (1)
 14. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhang hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhang in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhang de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhang een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhang enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhang stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhang.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhang hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhang maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bang
 2. Bhangu
 3. Biang
 4. Bhangi
 5. Baang
 6. Boang
 7. Bahng
 8. Baing
 9. Banc
 10. Banga
 11. Bange
 12. Bango
 13. Bangs
 14. Bank
 15. Bans
 16. Banz
 17. Beans
 18. Beng
 19. Bhangoo
 20. Biank
 21. Bians
 22. Bing
 23. Biyang
 24. Bong
 25. Byng
 26. Byung
 27. Baong
 28. Bhengu
 29. Buanga
 30. Bayng
 31. Buong
 32. Baung
 33. Bayang
 34. Bwanga
 35. Baeng
 36. Boing
 37. Baanga
 38. Boyang
 39. Beange
 40. Baens