Achternaam BiankMeer weten over de achternaam Biank is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biank in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biank leven.

De Biank achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biank, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biank zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biank

Bekijk kaart van de achternaam Biank

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biank ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biank draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biank die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biank vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biank zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biank onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biank in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (98)
 2. Duitsland Duitsland (48)
 3. Brazilië Brazilië (34)
 4. Roemenië Roemenië (6)
 5. Zwitserland Zwitserland (2)
 6. Rusland Rusland (2)
 7. Argentinië Argentinië (1)
 8. India India (1)
 9. Mexico Mexico (1)
 10. Peru Peru (1)
 11. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 12. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biank hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biank in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biank de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biank een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biank enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Bank
 2. Bians
 3. Bink
 4. Bianka
 5. Biang
 6. Banc
 7. Banck
 8. Banek
 9. Bang
 10. Banik
 11. Banka
 12. Banke
 13. Banko
 14. Banks
 15. Banky
 16. Bans
 17. Banz
 18. Beans
 19. Benk
 20. Bianca
 21. Bianco
 22. Bianes
 23. Bienek
 24. Bienko
 25. Bienz
 26. Binek
 27. Bing
 28. Binke
 29. Binko
 30. Binks
 31. Binns
 32. Bins
 33. Binz
 34. Biyang
 35. Bonk
 36. Bunk
 37. Banak
 38. Bhang
 39. Baang
 40. Binck