Achternaam BianesMeer weten over de achternaam Bianes is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bianes in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bianes leven.

De Bianes achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bianes, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bianes zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bianes

Bekijk kaart van de achternaam Bianes

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bianes ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bianes draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bianes die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bianes vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bianes zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bianes onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bianes in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (2063)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (128)
 3. Nicaragua Nicaragua (11)
 4. Brazilië Brazilië (5)
 5. Koeweit Koeweit (4)
 6. Qatar Qatar (4)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 8. Engeland Engeland (1)
 9. Mexico Mexico (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bianes hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bianes in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bianes de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bianes een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bianes stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bianes.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bianes veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bianes, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bianes, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bianes, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bianes met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beanes
 2. Bians
 3. Bienes
 4. Bines
 5. Banes
 6. Binnes
 7. Baines
 8. Banek
 9. Bangs
 10. Banis
 11. Banks
 12. Bannes
 13. Bans
 14. Banus
 15. Banys
 16. Baones
 17. Baynes
 18. Beames
 19. Beans
 20. Benes
 21. Bennes
 22. Bianca
 23. Bianco
 24. Biank
 25. Bienek
 26. Binek
 27. Binks
 28. Binns
 29. Binos
 30. Bins
 31. Boenes
 32. Bones
 33. Bonnes
 34. Bownes
 35. Boynes
 36. Buenes
 37. Buines
 38. Bunes
 39. Bynes
 40. Bianka