Achternaam BhiriyaMeer weten over de achternaam Bhiriya is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhiriya in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhiriya leven.

De Bhiriya achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhiriya, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhiriya zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhiriya

Bekijk kaart van de achternaam Bhiriya

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhiriya ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhiriya draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhiriya die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhiriya vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhiriya zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhiriya onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhiriya in de wereld

 1. Thailand Thailand (145)
 2. Pakistan Pakistan (38)
 3. India India (7)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 5. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhiriya hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhiriya in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhiriya de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhiriya een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhiriya. Dit komt doordat de achternaam Bhiriya vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhiriya stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhiriya.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhiriya hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhiriya maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhiriya, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhiriya, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhiriya met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Boiria
 2. Buiria
 3. Beiria
 4. Bahria
 5. Bahriy
 6. Baraya
 7. Bareya
 8. Baria
 9. Barraya
 10. Barria
 11. Beira
 12. Beiroa
 13. Beria
 14. Berria
 15. Berroya
 16. Biira
 17. Bira
 18. Biri
 19. Biuria
 20. Boira
 21. Boria
 22. Bria
 23. Brioa
 24. Broya
 25. Brya
 26. Bueria
 27. Buira
 28. Buria
 29. Burria
 30. Beyria
 31. Boraya
 32. Baira
 33. Bhara
 34. Bhari
 35. Bariy
 36. Bariha
 37. Birra
 38. Borria
 39. Barya
 40. Bouraya