Achternaam BhodhoMeer weten over de achternaam Bhodho is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhodho in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhodho leven.

De Bhodho achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhodho, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhodho zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhodho

Bekijk kaart van de achternaam Bhodho

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhodho ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhodho draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhodho die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhodho vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhodho zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhodho onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhodho in de wereld

 1. Zimbabwe Zimbabwe (161)
 2. Indonesië Indonesië (25)
 3. Guyana Guyana (1)
 4. India India (1)
 5. IJsland IJsland (1)
 6. Noorwegen Noorwegen (1)
 7. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhodho hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhodho in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhodho de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhodho een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhodho. Dit komt doordat de achternaam Bhodho vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhodho stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhodho.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhodho hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhodho maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bodo
 2. Boodhoo
 3. Boodo
 4. Boodoo
 5. Bodio
 6. Badio
 7. Bado
 8. Baidoo
 9. Batho
 10. Baudo
 11. Beado
 12. Beddo
 13. Bedo
 14. Betho
 15. Bhide
 16. Bido
 17. Boado
 18. Boda
 19. Bodah
 20. Boday
 21. Bodde
 22. Boddy
 23. Bode
 24. Bodea
 25. Bodey
 26. Bodi
 27. Bodia
 28. Bodie
 29. Bodii
 30. Bodiu
 31. Bodoh
 32. Bodoy
 33. Bodt
 34. Body
 35. Boedo
 36. Boeto
 37. Bohot
 38. Bood
 39. Boode
 40. Boodt