Achternaam BhuwakulMeer weten over de achternaam Bhuwakul is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhuwakul in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhuwakul leven.

De Bhuwakul achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhuwakul, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhuwakul zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhuwakul

Bekijk kaart van de achternaam Bhuwakul

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhuwakul ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhuwakul draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhuwakul die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhuwakul vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhuwakul zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhuwakul onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhuwakul in de wereld

 1. Thailand Thailand (15)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhuwakul hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhuwakul in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhuwakul de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhuwakul een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhuwakul enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhuwakul stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhuwakul.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhuwakul hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhuwakul maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhuwakul veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhuwakul, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhuwakul, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhuwakul, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhuwakul met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bhusal
 2. Bacul
 3. Bagul
 4. Bakal
 5. Bakel
 6. Bakula
 7. Baukol
 8. Beukel
 9. Bhogal
 10. Boswall
 11. Boukal
 12. Boukil
 13. Buckel
 14. Bugal
 15. Bhujel
 16. Bakulu
 17. Baucal
 18. Biswal
 19. Bhugaloo
 20. Bakol
 21. Boucal
 22. Bukula
 23. Baswall
 24. Bacal
 25. Bacall
 26. Bacalu
 27. Backel
 28. Baculo
 29. Bagwell
 30. Bagwill
 31. Baixauli
 32. Bajol
 33. Bakala
 34. Bakale
 35. Bakali
 36. Bakely
 37. Bakkal
 38. Bakle
 39. Basail
 40. Basal