Achternaam BiaggioMeer weten over de achternaam Biaggio is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biaggio in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biaggio leven.

De Biaggio achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biaggio, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biaggio zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biaggio

Bekijk kaart van de achternaam Biaggio

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biaggio ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biaggio draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biaggio die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biaggio vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biaggio zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biaggio onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biaggio in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (387)
 2. Argentinië Argentinië (128)
 3. Italië Italië (115)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (41)
 5. Zwitserland Zwitserland (26)
 6. Oostenrijk Oostenrijk (11)
 7. Engeland Engeland (3)
 8. Slovenië Slovenië (3)
 9. Frankrijk Frankrijk (2)
 10. Spanje Spanje (1)
 11. Mexico Mexico (1)
 12. Maleisië Maleisië (1)
 13. Peru Peru (1)
 14. Zweden Zweden (1)
 15. Venezuela Venezuela (1)
 16. Australië Australië (1)
 17. Chili Chili (1)
 18. Duitsland Duitsland (1)
 19. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 20. Ecuador Ecuador (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biaggio hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biaggio in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biaggio de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biaggio een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biaggio enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biaggio. Dit komt doordat de achternaam Biaggio vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biaggio stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biaggio.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biaggio hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biaggio maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Baggio
 2. Biaggi
 3. Biagio
 4. Biggio
 5. Baggi
 6. Baguio
 7. Biagi
 8. Biggi
 9. Biggie
 10. Bigio
 11. Boggio
 12. Biagui
 13. Beggio
 14. Baggie
 15. Biagii
 16. Biasio
 17. Bacio
 18. Bagai
 19. Bagg
 20. Bagga
 21. Bagge
 22. Baggs
 23. Baghiu
 24. Bagi
 25. Bagiu
 26. Bago
 27. Bakio
 28. Baquio
 29. Baseio
 30. Beaugie
 31. Biasco
 32. Biasi
 33. Biazzo
 34. Biego
 35. Bigg
 36. Bigga
 37. Bigge
 38. Biggs
 39. Bighiu
 40. Bigi