Achternaam BiascoMeer weten over de achternaam Biasco is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biasco in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biasco leven.

De Biasco achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biasco, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biasco zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biasco

Bekijk kaart van de achternaam Biasco

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biasco ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biasco draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biasco die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biasco vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biasco zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biasco onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biasco in de wereld

 1. Italië Italië (1174)
 2. Argentinië Argentinië (102)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (102)
 4. Zwitserland Zwitserland (74)
 5. Uruguay Uruguay (27)
 6. Venezuela Venezuela (9)
 7. Engeland Engeland (6)
 8. Filipijnen Filipijnen (6)
 9. Indonesië Indonesië (2)
 10. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 11. Brazilië Brazilië (1)
 12. Duitsland Duitsland (1)
 13. Frankrijk Frankrijk (1)
 14. Nederland Nederland (1)
 15. Zweden Zweden (1)
 16. San Marino San Marino (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biasco hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biasco in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biasco de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biasco een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biasco enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Biasco, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Biasco, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Biasco met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Basco
 2. Bisco
 3. Biasci
 4. Biasio
 5. Baasch
 6. Bacco
 7. Baco
 8. Basca
 9. Basch
 10. Bascoy
 11. Bascu
 12. Basko
 13. Baso
 14. Basso
 15. Bazco
 16. Beascoa
 17. Besco
 18. Biagio
 19. Bias
 20. Biase
 21. Biasi
 22. Biassa
 23. Biazzo
 24. Bicco
 25. Bico
 26. Bieco
 27. Biesca
 28. Biosca
 29. Bisca
 30. Bisch
 31. Biscoe
 32. Bisho
 33. Bisio
 34. Bisso
 35. Biuso
 36. Boasso
 37. Bosco
 38. Busco
 39. Bissio
 40. Biacca