Achternaam BiassaMeer weten over de achternaam Biassa is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biassa in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biassa leven.

De Biassa achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biassa, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biassa zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biassa

Bekijk kaart van de achternaam Biassa

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biassa ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biassa draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biassa die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biassa vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biassa zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biassa onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biassa in de wereld

 1. Ivoorkust Ivoorkust (64)
 2. Brazilië Brazilië (21)
 3. Benin Benin (1)
 4. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 5. Israël Israël (1)
 6. Niger Niger (1)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biassa hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biassa in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biassa de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biassa een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biassa. Dit komt doordat de achternaam Biassa vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Bassa
 2. Bissa
 3. Biassi
 4. Biasia
 5. Baesa
 6. Baessa
 7. Baisa
 8. Baissa
 9. Baksa
 10. Basa
 11. Basca
 12. Basha
 13. Basia
 14. Baska
 15. Basoa
 16. Bass
 17. Basse
 18. Bassi
 19. Basso
 20. Bassy
 21. Basua
 22. Bausa
 23. Baysa
 24. Bessa
 25. Bias
 26. Biasco
 27. Biase
 28. Biasi
 29. Biesa
 30. Biesca
 31. Biosca
 32. Bioss
 33. Bisa
 34. Bisca
 35. Biss
 36. Bisse
 37. Bissi
 38. Bisso
 39. Bissy
 40. Biswa