Achternaam BiagioMeer weten over de achternaam Biagio is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biagio in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biagio leven.

De Biagio achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biagio, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biagio zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biagio

Bekijk kaart van de achternaam Biagio

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biagio ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biagio draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biagio die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biagio vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biagio zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biagio onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biagio in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (431)
 2. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (74)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (73)
 4. Argentinië Argentinië (48)
 5. Italië Italië (45)
 6. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (12)
 7. Ecuador Ecuador (10)
 8. Duitsland Duitsland (9)
 9. Noorwegen Noorwegen (9)
 10. Canada Canada (8)
 11. Australië Australië (7)
 12. België België (4)
 13. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (4)
 14. Engeland Engeland (4)
 15. Zweden Zweden (3)
 16. Spanje Spanje (2)
 17. Venezuela Venezuela (2)
 18. Denemarken Denemarken (1)
 19. Frankrijk Frankrijk (1)
 20. Filipijnen Filipijnen (1)
 21. Thailand Thailand (1)
 22. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biagio hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biagio in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biagio de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biagio een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biagio enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biagio. Dit komt doordat de achternaam Biagio vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biagio stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biagio.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biagio hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biagio maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Biagio veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Biagio, zoals we kunnen zien.

 1. Biagi
 2. Biggio
 3. Bigio
 4. Biaggio
 5. Biagii
 6. Biasio
 7. Bacio
 8. Baggio
 9. Bagi
 10. Bagiu
 11. Bago
 12. Baguio
 13. Bakio
 14. Biaggi
 15. Biasco
 16. Biasi
 17. Biazzo
 18. Biego
 19. Biggi
 20. Biggie
 21. Bigi
 22. Bigiu
 23. Bisio
 24. Boggio
 25. Bissio
 26. Biigi
 27. Biague
 28. Biagui
 29. Bizio
 30. Beggio
 31. Bixio
 32. Biaji
 33. Biasia
 34. Bogio
 35. Bajio
 36. Bigo
 37. Basio
 38. Bacco
 39. Bacho
 40. Baci