Achternaam BiagueMeer weten over de achternaam Biague is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biague in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biague leven.

De Biague achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biague, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biague zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biague

Bekijk kaart van de achternaam Biague

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biague ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biague draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biague die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biague vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biague zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biague onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biague in de wereld

 1. Guinee-Bissau Guinee-Bissau (19013)
 2. Portugal Portugal (66)
 3. Brazilië Brazilië (17)
 4. Engeland Engeland (13)
 5. Kameroen Kameroen (3)
 6. Frankrijk Frankrijk (3)
 7. Niger Niger (2)
 8. Senegal Senegal (2)
 9. Benin Benin (1)
 10. Kaapverdië Kaapverdië (1)
 11. Spanje Spanje (1)
 12. Schotland Schotland (1)
 13. Italië Italië (1)
 14. Marokko Marokko (1)
 15. Nigeria Nigeria (1)
 16. Rusland Rusland (1)
 17. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biague hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biague in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biague de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biague een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biague enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biague. Dit komt doordat de achternaam Biague vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Bague
 2. Biagui
 3. Bigue
 4. Bage
 5. Bagge
 6. Bagu
 7. Baque
 8. Begue
 9. Behague
 10. Biaggi
 11. Biagi
 12. Biagio
 13. Biake
 14. Biase
 15. Biege
 16. Bigge
 17. Biggie
 18. Bigu
 19. Bioque
 20. Bogue
 21. Buage
 22. Bique
 23. Bagua
 24. Biaize
 25. Bicque
 26. Bagui
 27. Bègue
 28. Bugue
 29. Baguy
 30. Biagii
 31. Bizgu
 32. Baacke
 33. Baake
 34. Baase
 35. Baaske
 36. Bace
 37. Bache
 38. Bacie
 39. Backe
 40. Bacque