Achternaam BiakeMeer weten over de achternaam Biake is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biake in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biake leven.

De Biake achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biake, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biake zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biake

Bekijk kaart van de achternaam Biake

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biake ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biake draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biake die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biake vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biake zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biake onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biake in de wereld

 1. Indonesië Indonesië (281)
 2. Kameroen Kameroen (34)
 3. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (7)
 4. Engeland Engeland (5)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 6. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 7. Nigeria Nigeria (1)
 8. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biake hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biake in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biake de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biake een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biake stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biake.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Biake veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Biake, zoals we kunnen zien.

 1. Baake
 2. Bake
 3. Beake
 4. Biase
 5. Bicke
 6. Biak
 7. Boake
 8. Baacke
 9. Baak
 10. Baase
 11. Baaske
 12. Bace
 13. Backe
 14. Bage
 15. Bak
 16. Baka
 17. Bakey
 18. Baki
 19. Bakk
 20. Bakke
 21. Bako
 22. Base
 23. Baske
 24. Baze
 25. Beak
 26. Beaka
 27. Becke
 28. Beeke
 29. Beke
 30. Beske
 31. Beuke
 32. Beyke
 33. Biagi
 34. Bias
 35. Biasi
 36. Biaz
 37. Bice
 38. Biche
 39. Bick
 40. Biege