Achternaam BibbeeMeer weten over de achternaam Bibbee is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibbee in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibbee leven.

De Bibbee achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibbee, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibbee zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibbee

Bekijk kaart van de achternaam Bibbee

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibbee ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibbee draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibbee die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibbee vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibbee zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibbee onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibbee in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (715)
 2. Duitsland Duitsland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibbee hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibbee in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibbee de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibbee een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bibbee enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Bibbey
 2. Bibee
 3. Bibbie
 4. Babbie
 5. Bebee
 6. Beebee
 7. Bibb
 8. Bibbi
 9. Bibbo
 10. Bibby
 11. Bibe
 12. Bibey
 13. Bobbe
 14. Bobbie
 15. Boubee
 16. Bybee
 17. Babaee
 18. Bebbe
 19. Babbe
 20. Babb
 21. Babba
 22. Babby
 23. Babe
 24. Babei
 25. Babey
 26. Babie
 27. Baube
 28. Bebb
 29. Bebe
 30. Beebe
 31. Bhebhe
 32. Biba
 33. Bibau
 34. Bibeau
 35. Bibi
 36. Bibo
 37. Bibow
 38. Biby
 39. Biebau
 40. Biebu