Achternaam BibianMeer weten over de achternaam Bibian is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibian in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibian leven.

De Bibian achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibian, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibian zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibian

Bekijk kaart van de achternaam Bibian

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibian ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibian draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibian die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibian vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibian zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibian onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibian in de wereld

 1. Mexico Mexico (1237)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (552)
 3. Spanje Spanje (240)
 4. Frankrijk Frankrijk (232)
 5. Nigeria Nigeria (88)
 6. Brazilië Brazilië (70)
 7. Argentinië Argentinië (31)
 8. Israël Israël (18)
 9. Peru Peru (8)
 10. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (8)
 11. Engeland Engeland (3)
 12. Oeganda Oeganda (3)
 13. Canada Canada (2)
 14. India India (2)
 15. België België (1)
 16. Kameroen Kameroen (1)
 17. Colombia Colombia (1)
 18. Duitsland Duitsland (1)
 19. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 20. Japan Japan (1)
 21. Luxemburg Luxemburg (1)
 22. Nederland Nederland (1)
 23. Pakistan Pakistan (1)
 24. Salomonseilanden Salomonseilanden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibian hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibian in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibian de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibian een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibian. Dit komt doordat de achternaam Bibian vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bibian stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibian.

 1. Babian
 2. Bebian
 3. Biban
 4. Bibiano
 5. Bobian
 6. Bibiana
 7. Bibiane
 8. Bibiani
 9. Babaian
 10. Baban
 11. Babiano
 12. Babin
 13. Bibiena
 14. Biviano
 15. Bivin
 16. Boban
 17. Bobin
 18. Bobion
 19. Bovian
 20. Buban
 21. Bebion
 22. Biviana
 23. Bebin
 24. Bubion
 25. Bibini
 26. Bibon
 27. Bebien
 28. Beban
 29. Bebiano
 30. Babana
 31. Babani
 32. Babayan
 33. Babbin
 34. Babine
 35. Babino
 36. Babione
 37. Babon
 38. Baviano
 39. Bavin
 40. Beavan