Achternaam BibianeMeer weten over de achternaam Bibiane is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibiane in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibiane leven.

De Bibiane achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibiane, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibiane zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibiane

Bekijk kaart van de achternaam Bibiane

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibiane ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibiane draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibiane die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibiane vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibiane zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibiane onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibiane in de wereld

 1. Tsjaad Tsjaad (385)
 2. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (103)
 3. Kameroen Kameroen (64)
 4. Ethiopië Ethiopië (25)
 5. Brazilië Brazilië (5)
 6. Frankrijk Frankrijk (3)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 8. Engeland Engeland (2)
 9. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (2)
 10. België België (1)
 11. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 12. Duitsland Duitsland (1)
 13. India India (1)
 14. Rwanda Rwanda (1)
 15. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibiane hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibiane in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibiane de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibiane een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bibiane enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bibiane stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibiane.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bibiane hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibiane maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bibiane, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bibiane, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bibiane met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bibian
 2. Bibiano
 3. Bibiana
 4. Bibiani
 5. Babian
 6. Babiano
 7. Babine
 8. Babione
 9. Bebian
 10. Biban
 11. Bibiena
 12. Biviano
 13. Bobian
 14. Biviana
 15. Bebane
 16. Bibini
 17. Bebiano
 18. Babaian
 19. Baban
 20. Babana
 21. Babani
 22. Babin
 23. Babino
 24. Baviano
 25. Bifano
 26. Bivin
 27. Boban
 28. Bobeanu
 29. Bobin
 30. Bobino
 31. Bobion
 32. Bobone
 33. Bovian
 34. Buban
 35. Bebion
 36. Bebin
 37. Bibona
 38. Bebana
 39. Babene
 40. Boubane